Geïnspireerd door de Olympische winterspelen in Sotsji en omdat diversiteit belangrijk is, hier een prachtige, gevarieerde en lekker fruitige regenboogsalade! Vijf kleurrijke ingrediënten die elkaar aanvullen en afmaken en een heerlijke frisse mix opleveren die je haast doet vergeten dat het hartje winter is.
Fruitige Sotsji regenboogsalade
Een fruitige regenboogsalade...
Fruitige Sotsji regenboogsalade
Een fruitige Sotsji regenboogsalade met veldsla, tomaat, gele paprika, blauwe druiven en pompoenfrietjes.
Ingrediënten
- veldsla
- tomaten
- gele paprika
- druiven
- pompoen
- olijfolie extra vergine
- Himalaya zout
- kokosolie liefst ontgeurd
Instructies
- Je kunt afhankelijk van je eigen smaak en het aantal mensen zelf de hoeveelheden bepalen.
- Verhit in een pan een flinke hoeveelheid kokosolie. Snijd de pompoen in reepjes en bak deze in een paar minuten bruin.
- Snijd de paprika in reepjes en de tomaten en druiven in halfjes of kwartjes.
- Mix alle ingrediënten of houd de pompoenfrietjes apart als je dat lekkerder vindt.