Fruitige Sotsji regenboogsalade

Een fruitige regenboogsalade...
Kijk, wij hebben wel vijf ringen!
Kijk, wij hebben wel vijf ringen!

Geïnspireerd door de Olympische winterspelen in Sotsji en omdat diversiteit belangrijk is, hier een prachtige, gevarieerde en lekker fruitige regenboogsalade! Vijf kleurrijke ingrediënten die elkaar aanvullen en afmaken en een heerlijke frisse mix opleveren die je haast doet vergeten dat het hartje winter is.

Onze olympische opstelling van links naar rechts: de rode tomaat, de blauwe (paarse?) druif, de gele paprika, de groene veldsla en de oranje pompoen.

Fruitige Sotsji regenboogsalade

Een fruitige Sotsji regenboogsalade met veldsla, tomaat, gele paprika, blauwe druiven en pompoenfrietjes.
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2

Ingrediënten
  

  • veldsla
  • tomaten
  • gele paprika
  • druiven
  • pompoen
  • olijfolie extra vergine
  • Himalaya zout
  • kokosolie liefst ontgeurd

Instructies
 

  • Je kunt afhankelijk van je eigen smaak en het aantal mensen zelf de hoeveelheden bepalen.
  • Verhit in een pan een flinke hoeveelheid kokosolie. Snijd de pompoen in reepjes en bak deze in een paar minuten bruin.
  • Snijd de paprika in reepjes en de tomaten en druiven in halfjes of kwartjes.
  • Mix alle ingrediënten of houd de pompoenfrietjes apart als je dat lekkerder vindt.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept