Bietensap met aardappel en bleekselderij

Een heerlijk en gezond sapje!
Bietensap met aardappel en bleekselderij
Bietensap met aardappel en bleekselderij

Soms neem ik een sapdag en dan drink ik alleen maar zelfgejuicete, verse sapjes van biologische groenten. Dit is een heel erg voedzaam sapje, met rode biet, aardappel, bleekselderij en wat appel voor de smaak. Veel mensen weten niet dat je aardsappelsap kunt maken van rauwe aardappels. Niet alleen is dit heel goed mogelijk, het schijnt ook nog eens heel erg gezond te zijn voor de maag.

Omdat de meeste vitaminen toch in de schil of vlak daaronder zitten (en omdat ik best lui ben), schil ik mijn groenten nooit voor het juicen, maar ik zorg er wel voor dat ik alleen biologische groenten gebruik om te zorgen dat er niet teveel smerige stofjes in zitten.

Bietensap met aardappel en bleekselderij

Bietensap met aardappel en bleekselderij

Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang drankjes, tussendoortje
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 3 rode bieten
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 appel
  • 2 aardappels

Instructies
 

  • Was de groenten van te voren. Ik schil de groenten niet, maar zorg wel dat ik biologische groenten gebruik voor mijn sapje.
  • Snijd de groenten en stop ze in je juicer.
Trefwoord workout, zomer

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept