Bananen-chocolade-ijs

Simpel en suikervrij chocolade-ijs!
Bananen-chocolade-ijs
Bananen-chocolade-ijs

Dit heerlijke bananen-chocolade-ijs bestaat maar uit twee ingrediënten: bananen en cacao! Bananen worden als je ze mengt heerlijk romig en je ijs wordt dan ook echt lekker smeuïg. Als je bananen erg hard bevroren zijn en ze moeilijk mixen, kun je er voor het gemak wat sojamelk, sojayoghurt of kwak doorheen mengen.

Bananen-chocolade-ijs

Bananen-chocolade-ijs

Bananen-chocolade-ijs van maar twee ingrediënten.
5 van 1 stem
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 5 min
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • 2 rijpe bananen in plakjes of stukjes gesneden
  • 1 el kaneel en/of cacao
  • sojamelk optioneel

Instructies
 

  • Snijd de banaan in plakjes of stukjes en leg deze op een bord. Zet het bord minimaal 3 uur in de vriezer, totdat de banaan goed bevroren is.
  • Doe de banaan in een mixer en mix ongeveer een minuut tot twee minuten. Voeg cacao naar smaak toe en eventueel een klein beetje sojamelk om het mixen wat te vergemakkelijken.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

1 reactie

Eén gedachte over “Bananen-chocolade-ijs”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept