Ga terug
Een potje zelfgemaakte crunchy pindakaas met kaneel

Zelfgemaakte crunchy pindakaas met kaneel

Maak zelf gezonde pindakaas met stukjes!
5 van 1 stem
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 5 min
Gang bijgerecht, spread
Keuken veganistisch
Porties 20

Ingrediƫnten
  

  • 325 gram pinda's geroosterd en ongezouten
  • 3 tl kaneel

Instructies
 

  • Doe ongeveer een derde van de pinda's in de blender en blend ze vrij grof tot je kleine stukjes pinda hebt.
  • Verwijderd de stukjes uit de blender en doe ze tijdelijk in een bakje.
  • Blend nu de rest van de pinda's samen met de kaneel glad tot pindakaas. Bij mij duurde dit ongeveer 2 minuten. Bij sommige blenders kan het wat langer duren en moet je misschien vaker roeren.
  • Voeg nu de pindastukjes toe en roer even door.
  • Giet alles in het potje (bij voorkeur met een trechter). Klaar en smullen maar!
Trefwoord lekker, romig, zelfgemaakt