Ga terug
Bananenmuffins met blauwe bessen en aalbessen

Bananenmuffins met blauwe bessen

Gezonde en suikervrije muffins gezoet met banaan
Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 40 min
Gang nagerecht, tussendoortje
Porties 16

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram bananen geprakt
  • 1 ei
  • 125 ml sojamelk water of amandelmelk ook mogelijk
  • 125 ml olijfolie of kokosolie
  • 125 gram volkorenmeel
  • 1 tl baksoda
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 kopje blauwe bessen of andere bessen
  • 1 snufje Himalaya zout
  • kaneel
  • amandelpasta

Instructies
 

  • Verhit de oven voor op 175 graden.
  • Meng de bananen, eieren, sojamelk en oil in een blender, mixer of kom. Zorg ervoor dat de bananen hierbij vloeibaar worden en zich goed vermengen met de andere ingrediĆ«nten.
  • Meng het volkorenmeel met de baksoda en bakpoeder.
  • Voeg het droge mengsel toe aan het natte mengsel.
  • Snijd wat blauwe bessen in of snijd er een paar door midden. Vermeng ze met de rest van het deeg.
  • Giet het deeg in de muffinvormpjes. Bak 15 tot 20 minuten.
  • Je kunt wat extra kaneel of amandelpasta op de muffins doen om ze nog meer smaak te geven!
Trefwoord cupcakes, muffins