Review: Dee’s wholefoods

Vegan en glutenvrij!
deesomegaburgers
Dee’s Omega Burgers

Het van oorsprong Ierse Dee’s wholefoods verkoopt haar producten sinds een paar maanden ook in Nederland en dat is goed nieuws voor alle foodies! De producten van Dee’s zijn namelijk veganistisch en glutenvrij, en daarmee geschikt voor de meesten van ons.

Ik heb een aantal producten van Dee’s getest en zal daar hier mijn oordeel over geven. Het gehele overzicht van producten van Dee’s vind je hier: http://deeswholefoods.nl/onze-producten/

Worstjes
Ik heb de veganistische worstjes met knoflook en paddenstoelen getest. De worstjes zijn erg smaakvol en eigenlijk volledig gemaakt op basis van erwten en bonen, wat ze erg gezond maakt. Bovendien is de verpakking redelijk royaal gevuld voor de prijs van €3,49.

Burgers
Ik heb de omegaburgers getest. Het is echt fantastisch dat men erin geslaagd is om zulke lekkere en stevige burgers te maken van rijst en gierst, zonder toevoeging van gluten, eieren of andere dierlijke producten. Wel zou ik aanraden goed de instructies op de verpakking te volgen en de burgers niet te snel (dus voordat ze bruingebakken zijn) om te draaien.

De burgers zijn erg mild van smaak. Ze hadden voor mij best wat meer smaak mogen hebben. Voordeel is dan wel weer dat dat ze eigenlijk voor iedereen geschikt maakt, waaronder bijvoorbeeld ook kinderen, die vaak niet van sterke smaken houden.

Groentepotjes
De groentepotjes zijn echt heerlijk! Ze bevatten voldoende inhoud voor een eenpersoonsmaaltijd en ook de potjes vind ik daarom goed geprijsd (€3,99). Ze zijn voldoende op smaak en eigenlijk gewoon erg lekker. Minpuntje wat mij betreft is dat er in beide potjes suiker is gebruikt (bij het Thaïse potje in de currypasta, wat op zich gebruikelijk is), en dat vind ik op zich onnodig voor zo’n verder uitermate gezond product. De hoeveelheid suiker is natuurlijk wel erg laag dus wie geen bezwaar heeft tegen een heel klein beetje kan zich hier zonder zorgen tegoed aan doen!

 

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *