Bananen-chocolade-ijs
Simpel en suikervrij chocolade-ijs!
Bananen-chocolade-ijs
Bananen-chocolade-ijs

Dit heerlijke bananen-chocolade-ijs bestaat maar uit twee ingrediënten: bananen en cacao! Bananen worden als je ze mengt heerlijk romig en je ijs wordt dan ook echt lekker smeuïg. Als je bananen erg hard bevroren zijn en ze moeilijk mixen, kun je er voor het gemak wat sojamelk, sojayoghurt of kwak doorheen mengen.

Bananen-chocolade-ijs
Bananen-chocolade-ijs
Recept Afdrukken
Bananen-chocolade-ijs van maar twee ingrediënten.
Porties
3 personen
Kook Tijd
5 minuten
Porties
3 personen
Kook Tijd
5 minuten
Bananen-chocolade-ijs
Bananen-chocolade-ijs
Recept Afdrukken
Bananen-chocolade-ijs van maar twee ingrediënten.
Porties
3 personen
Kook Tijd
5 minuten
Porties
3 personen
Kook Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de banaan in plakjes of stukjes en leg deze op een bord. Zet het bord minimaal 3 uur in de vriezer, totdat de banaan goed bevroren is.
  2. Doe de banaan in een mixer en mix ongeveer een minuut tot twee minuten. Voeg cacao naar smaak toe en eventueel een klein beetje sojamelk om het mixen wat te vergemakkelijken.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter!

Notify of
avatar
wpDiscuz