Rauwe bergamot-kokostaart
Rauwe bergamot-kokostaart
Rauwe bergamot-kokostaart
Recept Afdrukken
Rauwe bergamot-kokostaart met incabessen
Porties Prep Tijd
10 personen 40 minuten
Passieve Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
10 personen 40 minuten
Passieve Tijd
5 minuten
Rauwe bergamot-kokostaart
Rauwe bergamot-kokostaart
Recept Afdrukken
Rauwe bergamot-kokostaart met incabessen
Porties Prep Tijd
10 personen 40 minuten
Passieve Tijd
5 minuten
Porties Prep Tijd
10 personen 40 minuten
Passieve Tijd
5 minuten
Ingrediënten
Bodem
Vulling
Porties: personen
Instructies
Bodem
  1. Maal de noten en kokosrap fijn in de mixer.
  2. Voeg de dadels toe, totdat het een goed kneedbaar "deeg" geworden is. Als de mix nog te onsamenhangend is, voeg dan meer dadels toe.
  3. Vorm het deeg in een bakvorm of schaal tot de gewenste vorm, plat, of met een opstaande rand.
Vulling
  1. Smelt de kokosolie in een koekenpan op laag vuur.
  2. Voeg de stevia toe en zorg dat deze goed vermengt met de kokosolie.
  3. Doe de kokosolie in een mixer en mix dit met de zijden tofu en het sap van ongeveer een halve bergamot.
  4. Giet de vulling in/over de bodem en strooi de incabessen eroverheen. Laat de taart een nacht in de koelkast staan of doe deze een paar uur in de vriezer zodat hij sneller klaar is.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *