Zalmmoot met tijm en avocadosaus
Zalmmoot met tijm en avocadosaus
Zalmmoot met tijm en avocadosaus
Recept Afdrukken
Op huid gebakken zalm met tijm en avocadosaus
Porties
1
Kook Tijd
15 minuten
Porties
1
Kook Tijd
15 minuten
Zalmmoot met tijm en avocadosaus
Zalmmoot met tijm en avocadosaus
Recept Afdrukken
Op huid gebakken zalm met tijm en avocadosaus
Porties
1
Kook Tijd
15 minuten
Porties
1
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
Zalm
  1. Wrijf de zalmmoot in met de kokosolie, de verse tijm en een klein beetje citroensap.
  2. Bak de zalmmoot ongeveer 12 minuten in de oven op 180 graden.
Avocadosaus
  1. Blend de avocado met wat olijfolie en wat zout tot je een vloeibaar mengsel krijgt.
  2. Doe de avocadosaus als de zalm klaar is op de zalm. Bak de avocadosaus nooit mee!

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *