Speltrigatoni met pesto van winterpostelein en schapenkaas
Speltrigatoni met pesto van winterpostelein en schapenkaas
Speltrigatoni met pesto van winterpostelein en schapenkaas
Recept Afdrukken
Een heerlijke en voedzame pasta van spelt met een pesto van winterpostelein en schapenkaas.
Porties Prep Tijd
1 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
1 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Speltrigatoni met pesto van winterpostelein en schapenkaas
Speltrigatoni met pesto van winterpostelein en schapenkaas
Recept Afdrukken
Een heerlijke en voedzame pasta van spelt met een pesto van winterpostelein en schapenkaas.
Porties Prep Tijd
1 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
1 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Kook de pasta in een pan met ruim water en een handje (Himalaya)zout.
  2. Mix ongeveer 2/3 van de winterpostelein met olijfolie, zout, wat schapenkaas, knoflook (pas op: niet teveel!), peper en pijnboompitten zodat je een dik, vloeibaar en enigszins romig geheel krijgt dat prettig smaakt.
  3. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
  4. Zorg dat de pasta "al dente" is als je deze afgiet. Verhit net voor het afgieten wat olijfolie in een koekenpan, doe de pesto en de stukjes tomaat erbij en voeg dan na het afgieten de pasta toe.
  5. Roer dit geheel nog een minuutje rond totdat de pesto goed is verdeeld over de pasta.
  6. Serveer meteen en doe er de rest van de winterpostelein en nog wat geraspte schapenkaas overheen.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *