Salade met radicchio, winterpostelein en venkel
Salade met radicchio, winterpostelein en venkel
Salade met radicchio, winterpostelein en venkel
Recept Afdrukken
Een heerlijke wintersalade met radicchio, winterpostelein, venkel en zwarte Kalamata-olijven
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Salade met radicchio, winterpostelein en venkel
Salade met radicchio, winterpostelein en venkel
Recept Afdrukken
Een heerlijke wintersalade met radicchio, winterpostelein, venkel en zwarte Kalamata-olijven
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Porties Prep Tijd
2 5 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Was de venkel, de radicchio en de winterpostelein. Zorgen dat ze goed droog zijn (dan plakt de olie beter aan de salade). Dat kan door een slacentrifuge te gebruiken, de gewassen groenten te laten drogen of door ze in een schone theedoek te doen en even rond te slingeren.
  2. Snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes/stukjes, dan komt de smaak het beste naar voren.
  3. Pel de radicchio.
  4. Alles mixen en overgieten met olijfolie, zout en eventueel azijn of citroen.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *