Lasagne met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas
Lasagne met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas
Lasagne met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas
Recept Afdrukken
Een zachte lasagne van volkoren speltmeel met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas!
Porties Prep Tijd
8 10 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Porties Prep Tijd
8 10 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Lasagne met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas
Lasagne met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas
Recept Afdrukken
Een zachte lasagne van volkoren speltmeel met aubergine, kastanjechampignons en blauwe kaas!
Porties Prep Tijd
8 10 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Porties Prep Tijd
8 10 minuten
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Doe een beetje kokosolie in de pan. Voeg eventueel verse rozemarijn en fijn gesneden ui of knoflook toe. Even laten fruiten.
  2. Snijd de aubergine en champignons in kleine blokjes en doe in de pan. Strooi er wat zout op.
  3. Laat de aubergine en champignons een minuut of 10-15 bakken tot ze zacht zijn.
  4. Voeg 3/4 van de tomatensaus toe (dus ongeveer een halve fles). Voeg nog wat zout toe en laten even 5-10 minuten indikken.
  5. Vet een vierkante bakschaal in met wat kokosolie.
  6. Doe lasagnebladen in de schaal. Soms moet je er een stukje van afbreken om ze te laten passen. Begin altijd eerst met een laag lasagnebladen.
  7. Doe daar een laag saus op, met een handje blauwe kaas, dan weer een laag lasagnebladen en dan weer een laag saus met een handje blauwe kaas.
  8. Eindig met een laag lasagnebladen en giet daar nog een dikke laag tomatensaus op, en rasp er flink wat kaas op.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *