Hennep-ijs
Hennep-ijs
Hennep-ijs
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 10
Kook Tijd
30
Porties Prep Tijd
6 10
Kook Tijd
30
Hennep-ijs
Hennep-ijs
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 10
Kook Tijd
30
Porties Prep Tijd
6 10
Kook Tijd
30
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Je hebt hier een goede blender en een ijsmachine voor nodig. Laat eerst de cashewnoten weken in de amandelmelk. Je kunt in plaats daarvan ook cashewmelk of alleen amandelmelk gebruiken.
  2. Blend de hennepzaadjes fijn in je blender of mixer. Als je ongepelde hennepzaadjes gebruikt, krijg je kleine zwarte stukjes van het schaaltje in je ijs, wat een lekkere bite geeft en ook heel gezond schijnt te zijn.
  3. Doe nu de cashewnoten en amandelmelk in je blender. Goed blenden tot een egale mix geworden is.
  4. Voeg nu de ontpitte dadels één voor één toe terwijl je aan het blender of mixen bent. Blijf blenden totdat de dadels niet meer zichtbaar zijn.
  5. Eventueel moet je wat melk of dadels toevoegen om het vloeibaarder of zoeter te maken.
  6. Doe het geheel nu in je ijsmachine. Duurde bij mij ongeveer een half uurtje!

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *