Gerstepap met dadels en kaneel
Gerstepap met dadels en kaneel
Gerstepap met dadels en kaneel
Recept Afdrukken
Een heerlijke en verwarmende pap van gerst, met sojamelk, dadels en kaneel.
Porties
1 persoon
Kook Tijd
60 minuten
Porties
1 persoon
Kook Tijd
60 minuten
Gerstepap met dadels en kaneel
Gerstepap met dadels en kaneel
Recept Afdrukken
Een heerlijke en verwarmende pap van gerst, met sojamelk, dadels en kaneel.
Porties
1 persoon
Kook Tijd
60 minuten
Porties
1 persoon
Kook Tijd
60 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Was de gerst. Doe deze daarna in de sojamelk en voeg er de stukjes dadels, de kaneel en eventueel rozijnen en gedroogde vruchten aan toe.
  2. Breng de melk aan de kook en laat de gerst ongeveer 60 minuten koken op laag vuur.
  3. Af en toe goed doorroeren en opletten dat het kookvocht niet voortijdig opraakt, in dat geval water of melk toevoegen.
  4. Je pap is klaar als de gerst zacht is (zelf houd ik van niet al te zacht). Dit duurt een uur tot anderhalf uur. Je kunt nog wat extra sojamelk op je pap gieten voor het opdienen.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *