Fruitige Sotsji regenboogsalade
Fruitige Sotsji regenboogsalade
Fruitige Sotsji regenboogsalade
Recept Afdrukken
Een fruitige Sotsji regenboogsalade met veldsla, tomaat, gele paprika, blauwe druiven en pompoenfrietjes.
Porties
2
Kook Tijd
10 minuten
Porties
2
Kook Tijd
10 minuten
Fruitige Sotsji regenboogsalade
Fruitige Sotsji regenboogsalade
Recept Afdrukken
Een fruitige Sotsji regenboogsalade met veldsla, tomaat, gele paprika, blauwe druiven en pompoenfrietjes.
Porties
2
Kook Tijd
10 minuten
Porties
2
Kook Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Je kunt afhankelijk van je eigen smaak en het aantal mensen zelf de hoeveelheden bepalen.
  2. Verhit in een pan een flinke hoeveelheid kokosolie. Snijd de pompoen in reepjes en bak deze in een paar minuten bruin.
  3. Snijd de paprika in reepjes en de tomaten en druiven in halfjes of kwartjes.
  4. Mix alle ingrediënten of houd de pompoenfrietjes apart als je dat lekkerder vindt.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

1 reactie

Eén gedachte over “Fruitige Sotsji regenboogsalade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *