Chocoladepudding
Chocoladepudding
Chocoladepudding
Recept Afdrukken
Chocoladepudding met gierst, havermelk en dadels, met rood fruit en amandelen.
Porties Prep Tijd
4 10 minutes
Kook Tijd
25 minutes
Porties Prep Tijd
4 10 minutes
Kook Tijd
25 minutes
Chocoladepudding
Chocoladepudding
Recept Afdrukken
Chocoladepudding met gierst, havermelk en dadels, met rood fruit en amandelen.
Porties Prep Tijd
4 10 minutes
Kook Tijd
25 minutes
Porties Prep Tijd
4 10 minutes
Kook Tijd
25 minutes
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Doe de gierst, melk, het zout, de ontpitte dadels en cacao in een pannetje. Roer even goed door.
  2. Verhit het mengsel ongeveer 25 minuten op een laag pitje en roer vaak door.
  3. Maak er een pudding van met een staafmixer of een blender. Niet dik genoeg? Doe er dadels bij of kook nog wat langer. Te dik? Doe er wat melk bij.
  4. Doe wat rood fruit en amandelen op de pudding. Je kunt de pudding meteen eten, maar na een paar uurtjes in de koelkast stijft hij flink op en wordt het een echte pudding.

Auteur: Jonathan

Foodblogger, vertaler, webmaster, Dantespecialist, kok, met een passie voor natuurlijke voeding, talen, fietsen en reizen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *